approved 1

ELBURG  - Op 14 november 2021  begint om 19:45 uur een Celebration 30± in het VEG gebouw in Elburg. SpreeksterGerdien Lammers bespreekt het thema: jij bent approved!

Gerdien Lammers is getrouwd met Alfred en moeder van vier kids. Nadat ze bijna 20 jaar bij stichting Vrij Zijn gewerkt heeft, de laatste jaren als docent en spreker, is ze onlangs voor zichzelf begonnen.

Met haar eigen bedrijf ‘Approved’ wil ze ruimte creëren voor mensen om te leren, te ontdekken én te doen vanuit de zekerheid dat ze 100% goedgekeurd zijn. Zelf heeft ze jarenlang geworsteld met gevoelens van minderwaardigheid. Het keerpunt in haar worsteling was de dag dat God haar deze zin in gedachten gaf: ‘You don’t have to prove yourself, delight in My approval’. De goedkeuring van God gaf haar de vrijmoedigheid om te gaan ontdekken wat het betekent om ‘te leven in overvloed’. En daar wil ze anderen nu ook in aanmoedigen.

Thema: jij bent approved!

Geloof jij dat God met een grote glimlach naar je kijkt? De meesten van ons weten wel dat God liefde is, maar toch stellen we ons God vaak voor als een toornige God, die op het puntje van zijn troon zit om te straffen en af te keuren. Je kunt dan zomaar je hele leven bezig zijn te bewijzen dat jij goed genoeg bent, terwijl God je zijn goedkeuring allang heeft gegeven. Vanuit de Bijbel zullen we ontdekken dat Gods ‘ja’ klinkt voordat wij ook maar iets hebben gepresteerd. Omdat Hij in ons gelooft, kunnen wij worden wat Hij in ons ziet. Zijn glimlach moedigt ons aan te leven vanuit genade.

Aanvang 19:45 uur en een kopje koffie of thee vanaf 19:15 uur.

Locatie: VEG gebouw aan de Boterbloem 15 in Elburg.

Er geldt een max van 150 bezoekers.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment