thumbnail uitnodiging openlucht event 28 augustus 2021

WEZEP - Op zaterdag 28 augustus a.s. van 19.00 tot 20.30 uur organiseert een aantal enthousiaste christenen een openluchtbijeenkomst om samen te zingen. Na de positieve reacties van vorig jaar willen zij ook dit jaar dit evenement organiseren. Ook omdat door de RIVM-maatregelen in de meeste gebouwen en kerken mensen nog maar in kleine groepen bij elkaar kunnen komen en er toch diverse mensen behoefte hebben om samen te zingen. Diegenen die dit event organiseren willen met iedereen die aanwezig is die avond Gods Naam groot maken en Hem de Eer geven.

Het openlucht event wordt gehouden op het parkeerterrein Mariënrade achter het Dorpshuis te Wezep. De band Gware uit Kampen zal optreden om het zingen te begeleiden en korte overdenkingen te houden.  

Het event wordt georganiseerd volgens de RIVM-normen in het kader van Corona. Vandaar dat de organisatie graag wil weten wie er komen. Aanmelding bij voorkeur via de volgende link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-openlucht-event-wezephattemerbroek-166704075377.

Maar ook zonder voorinschrijving zijn jullie van harte welkom, dan worden de namen bij aankomst genoteerd.

Op de website www.kerkpleinwezep.nl is een aantal (basis) afspraken te vinden en we vertrouwen op ieders verantwoordelijkheid hierin.

Mede door de maatregelen is de enige ingang naar het terrein vanaf de Turfhorst/Noordsingel. Hier vindt ook de registratie en aanmelding plaats.

Tijdens het zingen wordt de afstand van 3 meter uit elkaar gehanteerd in de rij en tussen de rijen is er vier meter. Dit zal worden aangegeven, gezinsleden mogen bij elkaar staan.

De ganisatie vraagt u om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen, omdat er beperkte parkeermogelijkheden zijn.

Vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment