Joke Buis

OLDEBROEK - Voor iedereen die vindt dat het evangelie zo wijd en zo veel mogelijk verspreid moet worden: kom naar de GlobalRizedag waar alles verteld wordt over online evangelisatie. Op deze dag staat ontmoeten centraal! Het programma zit boordevol getuigenissen, muziek en leuke workshops. Ook is er een kinderprogramma. Voor de catering wordt gezorgd. De dag vindt plaats in Oldebroek, Mheneweg Noord 1, in het kerkgebouw van Luctor et Emergo.

Het programma start om 10.00 uur en zal rond 15.00 uur afgelopen zijn. Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie/thee en lekkers. In de ochtend zijn er drie sprekers: Marten Visser, directeur, Elsa van Wessel, mentor, en Alfa Wijnveen, leider van het Portugese taalteam, alledrie bevlogen mensen die enthousiast over hun werk kunnen vertellen. ‘s Middags zijn er informatieve en inspirerende workshops. Misschien loop je rond met de vraag: hoe kan ik me inzetten om online het evangelie te helpen verspreiden? Dan zullen deze workshops je zeker verder helpen.

De muziek wordt verzorgd door Joke Buis. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, maakt Joke op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment