thumbnail Poster Stille Week VEG Oldebroek 2021

OLDEBROEK - In de week voor Pasen zijn er iedere avond vanuit de VEG Oldebroek online bijeenkomsten. Ze worden iedere dag uitgezonden om 19.30 uur vanaf maandag 29 maart tot en met zaterdag 4 april. Vorig jaar zou er voor het eerst een ‘Stille Week’ georganiseerd worden in de Vrij Evangelische Kerk te Oldebroek tijdens de week voor Pasen. Toen kon dit niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Daarom is dit jaar gekozen om online te gaan.

Wilt u deze stille week met meebeleven? Dan kunt u dat doen via YouTube VEG Oldebroek via www.vegoldebroek.nl/live. Iedere avond wordt een kaars aangestoken. ‘Het zou mooi zijn als u thuis ook een kaars aansteekt, zodat we de verbondenheid van het licht mogen voelen en zo het licht door kunnen geven aan elkaar. We nemen u deze week stap voor stap mee door de laatste tijd van Jezus op aarde. We doen dit met het boek ‘Stap voor stap de weg van Jezus gaan’ van Gerrit ten Berge, ‘aldus de organisatie.

Medewerking wordt verleend door verschillende mensen uit de kerkelijke gemeente. Er wordt voorgelezen, gezongen en er zijn korte interviews met mensen over de stille week en Pasen. Ook zijn er natuurlijk de reguliere diensten en bijeenkomsten, zoals de bidstond op donderdag en de dienst op Goede Vrijdag.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment