thumbnail Online concert Urker Mannen Kwartet 2 1

OLDEBROEK -  Op zaterdag 13 februari om 16.00 uur hoopt het Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats haar medewerking te verlenen aan een online evangelisatiebijeenkomst. De opbrengst van de bijeenkomst, georganiseerd door de evangelisatiecommissie Hervormde Gemeente Oldebroek, gaat naar het werk van Miranda van den Berg in Uganda en een evangelisatiedoel.  Online  te volgen via de livestream op Youtube:  https://youtu.be/C0zPWWnbmLU

De evangelisatiecommissie deelt u mee dat het evangelisatiedoel inmiddels bekend is, dit zal zijn voor de evangelisatie in de eigen gemeente m.b.t rand kerkelijken, om hen te vertellen door middel van eenvoudig evangelisatie materiaal en het geven van een Bijbel, wat voor een machtig God wij hebben.

Aan het einde van de bijeenkomst, zal er digitaal gecollecteerd worden, u kunt uw gaven overmaken op het rekening nummer NL41RABO0373735758, onder vermelding van gift zangmiddag. De opbrengst zal verdeeld worden over de beide doelen en zal in de kerkbode van maart, en op de site van Hervormd Oldebroek geplaatst worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment