noot

KAMPEN - Seminars en workshops van Reni & Elisa Krijgsman (bekend van Opwekking). Een masterclass van aanbiddingsleider Stephanie Bergman of gospelzangeres Marloes van Ommen. Inspiratieclinics van onze eigen muziekdocenten Ton Nieuwkamp (saxofoon) en Jurjan Lipke (orgel). En dat allemaal bij Quintus in Kampen! Zaterdag 6 februari 2021 staat de 2e editie van Lift It Up op het programma. Een inspiratiedag voor zangers en muzikanten uit alle kerken. 


Programma
Momenteel wordt hard gewerkt aan de inhoud van het programma. Reni en Elisa zijn de hele dag aanwezig met workshops en seminars. Meer informatie over de inhoud hiervan en van de overige workshops, volgt binnenkort. Weet je nu al dat je de hele dag aanwezig wilt zijn, meld je alvast aan. De kosten voor de hele dag zijn 22,50 euro p.p., inclusief lunch. Volg je alleen het ochtend- of middagprogramma, dan betaal je 15 euro p.p. 

Nieuw: kick-off en gratis coaching
Lift It Up, het staat voor 'God grootmaken met zang en muziek'. Daarom trappen we deze 2e editie af met een online Kick-off met Stephanie Bergman-Agteres op donderdagavond 19 november 2020. Meld je aan, ontvang de gratis stream in je mail en luister naar Stephanie die je meeneemt naar het 'Hart van Aanbidding'. Smaakt dit naar meer en wil je, naast het geestelijke aspect, ook de muzikaal-technische kant verder ontwikkelen? Dan kun je met je muziekteam of worshipband gebruikmaken van 6 uur muzikale coaching (in eventuele blokken van minimaal 2 uur per keer bij meerdere teams). Misschien verzorg je als organist in je eentje de muzikale begeleiding. Of heeft jouw gemeente een kerkkoor, individuele muzikanten of muziekkorps (Leger des Heils)? Ook dan zijn er coachingsmogelijkheden waarmee je de muzikale begeleiding, lofprijs en aanbidding naar een hoger niveau tilt. Let op: alle activiteiten hebben natuurlijk een kostenplaatje maar door fondsenwerving mogen we de kick off en het coachingpakket GRATIS aanbieden!!! Maak hier gebruik van! Mail je naam, telefoonnummer en kerkelijke gemeente naar liftitup@quintuskampen.nl en laat weten waar belangstelling voor is. Er is plek voor maximaal 10 kerken dus wacht niet te lang met aanmelden.

Voor inschrijving en meer informatie: www.quintuskampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment