dag1

ELBURG/OLDEBROEK - Op zaterdag 10 mei heeft club ABBA haar jaarlijkse uitje gehad. Club ABBA is een club voor mensen met een verstandelijke beperking. Om half 10 werden de clubleden, ouders en begeleiders verwelkomt in de Oosterkerk in Elburg. Hier zijn we de dag begonnen met een korte overdenking, gebed en het zingen van enkele liederen. Wat zou de dag gaan brengen? Elk jaar is het weer spannend waar de reis naar toe gaat. Om 10.00 uur stond de grote bus van chauffeur Johan Krooneman te wachten om ons naar .... Lelystad te brengen. De organisatie van deze dag had een goede keus gemaakt om een binnen activiteit te organiseren. Het was inmiddels al behoorlijk gaan regenen.

In de zaal van Royal Foods was het goed toeven. We werden eerst verwend met koffie en een heerlijke traktatie.

Na de koffie was het de beurt aan Mariët van Putten met haar ondeugende Hein de Haan. 

dag2

Mariët hield iedereen op een geweldige manier anderhalf uur lang bezig. Iedereen zat op het puntje van de stoel om maar niets te missen. Het verhaal van Noach kwam voorbij waarbij moest worden \ onthouden dat de Heere God ons nooit zal verlaten.  Vervolgens was er nog een leuk spel. 

dag3

Uiteraard moest de leiding van club ABBA ook meedoen op een leuke manier.

dag4

Na deze mooie voorstelling begonnen de magen te knorren. Nu was het de beurt aan Royal Foods.

Met groot enthousiasme werd de bami, nasi en macaroni begroet. Ook de saté en gehaktballetjes vonden gretig aftrek. En als toetje werd er nog ijs geserveerd.

dag5

Aan het eind van de dag werden de vrijwilligers bedankt voor hun bijdrage aan deze mooie dag.

Een klein beetje moe, maar zeer voldaan bracht Johan de deelnemers weer veilig terug naar Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment