OLDEBROEK - Piet en Gea Wastenecker, consulenten van het Israel Producten Centrum, nodigen u weer uit voor de Open huisdagen. Het assortiment wat deze dagen gepresenteerd wordt is zeer breed. Ook zijn er diverse nieuwe producten..

Prachtige cadeaus voor de komende feestdagen om een ander of uzelf eens te verwennen. Door deze producten te kopen, kunt u veel Joodse immigranten die vaak kleine bedrijfjes hebben in hun onderhoud ondersteunen.

Piet Wastenecker: ‘We horen en zien via het nieuws hoe moeilijk het op dit moment is voor het Israelische volk is in hun bestaan. De boycots, de aanvallen die gepleegd worden. Iedere keer weer. Juist daarom kunnen wij ons inzetten voor Israel, naast het Joodse volk staan, ze helpen!’

Komt u eens geheel vrijblijvend deze dagen en bekijk de schitterende producten, nieuwe Israelische spellen. Het nieuwe kookboek met koshere gerechten. Diverse nieuwe wijnen en overheerlijke dadelproducten. Daarnaast het grote assortie kruiden, sausjes en olijf olie. Zelf uw eigen falaffel maken. Prachtige D.V.D’s met adembenemende beelden van de schoonheid van het land. C.D.’s met de bijzondere Joodse muziek.

En…..het laatste grote succes, de handgemaakte inlegzooltjes! Horloges en prachtige sieraden.

En natuurlijk: de Sjofar, de Taliet, de Menora, de Chanoekia en diverse Torah rollen en gebed- koordjes. Zalfolie. Naast de prachtige Gobelin tassen, ook de nieuwe handdoeken en washandjes. U ziet, een heel breed assortiement huidverzorging op basis van mineralen uit de Dode Zee.

Overheerlijke jam, meer dan 10 verschillende soorten.

In maart / april 2015 is er weer een schitterende, geheel verzorgde reis naar Israel georganiseerd om zo het volk te bemoedigen. Informeer hier tijdens deze dagen vrijblijvend naar. Echt de moeite waard eens een keer mee te gaan, een verrijking voor u.

Er zijn weer diverse koopjes deze dagen! Ze hopen u deze dagen te ontmoeten, de koffie staat klaar!

En.. bij besteding vanaf € 20,00 ontvangt u een heerlijke pot jam.

De open huisdagen zijn: donderdag 27 november van 13.00 – 18.00 uur en vrijdag 28 november van 10.00 – 21.00 uur.

Piet en Gea Wastenecker, Klocklaan 9 in Oldebroek, tel. 0525-631779

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment