drive

ELBURG - De Connect commissie organiseert normaliter toegankelijke kerkdiensten om 14.00 uur in het VEG gebouw aan de Korenbloem te Elburg. Deze diensten zijn speciaal gericht om mensen die niet gelovig zijn, maar wel nieuwsgierig naar het christelijk geloof, maar ook voor randkerkelijken en jongeren. De dienst die op zondag 31 mei wordt georganiseerd, heeft een meer modern karakter t.o.v. de traditionele diensten die hier in de omgeving georganiseerd worden. Kerken worden niet altijd als laagdrempelig / toegankelijk ervaren en lijken soms alleen voor de kerkleden gehouden te worden.

De connect commissie heeft een duidelijk visie! God is er voor iedereen. Hij is de schepper van de aarde en wil in contact staan met elk wezen op aarde. Hij wil een persoonlijke connectie met jou.

Om toch een soort van ‘kerkmoment’ te hebben is de Drive Thru bedacht. Iedereen die maar wil kan bij de kerk komen. Er is voor iedereen een boodschap van hoop, er is muziek en gebed. Een bijzonder bezinningsmoment waarin men De Geest de vrije ruimte wil geven.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment