MAG

WEZEP/HATTEMERBROEK – In deze spannende dagen voor Pasen wordt er hier huis aan huis een Paasmagazine verspreid. Het is een blad vol persoonlijke verhalen van en over dorpsbewoners, met als thema ‘Een hoopvolle toekomst’. 

Is het toevallig of niet...? Eind 2019 ontstond het idee om deze uitgave het thema ‘een hoopvolle toekomst’ te geven. En op zoek te gaan naar bemoedigende verhalen van dorpsbewoners over hoop in tijden van crisis, niet wetende wat ons te wachten stond op het moment dat het Paasmagazine echt op de deurmat zou vallen. 

We vonden verhalen van mensen die een dierbare hebben verloren, of hun land moesten verlaten en op de vlucht waren, of hoe je je als boer staande houdt en hoe we met elkaar mogen werken aan een duurzame toekomst… Gelukkig waren er veel mensen bereid iets van hun levenservaring te delen met ons. Echt de moeite waard om te lezen!

En zo staat dit magazine in het teken van Pasen, bij uitstek de tijd van de liefde en geloof in een nieuw begin. God heeft ons een hoopvolle toekomst gegeven, en ons daarmee ook geïnspireerd om elkaar liefde te bewijzen. Om naar elkaar om te zien, op een vindingrijke manier als de fysieke afstand anderhalve meter moet zijn. Liefde overwint angst.

Dit magazine is een jaarlijks initiatief van Jaager en wordt uitgegeven door alle kerken van Wezep. Er is ook een nieuwe website over ‘Geloven in Wezep', www.kerkpleinwezep.nl. Daar kun je het magazine downloaden. Er liggen ook gratis exemplaren in de evangelische winkel De Rivier Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment