KERKIN

WEZEP/HATTEMERBROEK – Neem een kijkje op het nieuwe platform over ‘Geloven in Wezep' van alle kerken van Wezep en Hattemerbroek, www.kerkpleinwezep.nl. Gerealiseerd door Gerard van der Velde (Wezep) en Jaap Slager (Hattemerbroek). "Verbinding met elkaar is belangrijk, zeker in tijden van onzekerheid en crisis.” aldus Gerard van der Velde. "Daarom willen we als kerken van Wezep en Hattemerbroek een warm en actief platform bieden, waar alle inwoners informatie en hulp kunnen vinden en zich welkom weten bij de kerken en activiteiten.” 

Zo vind je informatie over de ontwikkelingen rond corona, de eredienst uitzendingen van de verschillende kerken, organisaties die cursussen geven of hulp bieden. Ook het Paasmagazine wat nu verspreid wordt huis-aan-huis is daar te downloaden, evenals de kleurplaat voor Pasen. 

“We hopen dat mensen hierdoor meer overzicht krijgen van wat er gebeurd op kerkelijk gebied in ons dorp” zegt Jaap Slager, “En dat de kerken open staan voor elkaar en de mensen in ons dorp”. Zeker nu we elkaar zo hard nodig hebben. Laten we oog hebben voor elkaar.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment