Afbeelding1

Overal in Nederland zetten lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken nu het coronavirus ons leven zo overhoop gooit. De diaconieën van de Hervormde Dorpskerk en Vredeskerk/Hoeksteen te Wezep/Hattemerbroek hebben de handen ineen geslagen en willen gezamenlijk de helpende hand bieden aan de meest kwetsbare inwoners. NIET ALLEEN is een landelijke actie die ondersteunt wordt vanuit de Protestantse Kerk Nederland en de EO.

Hoe dan?

Een boodschapje, een kaartje, de hond uitlaten, een lekkere warme maaltijd of gewoon een beetje aandacht…. er zijn allerlei manieren waarop we iets voor een ander kunnen betekenen. Het hoeft niet veel tijd te kosten en kan hét verschil maken voor die ander. Maar ook de medewerkers in de zorg die "in de frontlinie staan" in de strijd tegen het oprukkende virus, willen we waar mogelijk ondersteunen.

 Helpen?

We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich op een verantwoorde en veilige manier willen inzetten, daarbij uiteraard rekening houdend met de adviezen en voorschriften van het RIVM. Helpt u mee?   

Hulp nodig?

Heeft u praktische hulp nodig? Of een luisterend oor? Kent u mensen naar wie we in deze moeilijke tijd extra moeten omzien? Schroom dan niet en neem dan z.s.m. contact op met :

Ook voor al uw vragen, opmerkingen of suggesties!

 

U/jij bent #Nietalleen

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment