CONVES

HATTEM - Op 21 februari a.s. is er weer een concert in de CGK ‘de Veste’ in Hattem. Deze avond begint om 19.45 uur. Dit keer met muzikale medewerking van Henk van der Maten en Erica Vogel. Tijdens deze avond zal zowel het orgel als de piano door Henk van der Maten worden bespeeld. Erica Vogel speelt dwarsfluit en zal ook nog zingen. Van der Maten is dirigent van een aantal koren en hij arrangeert muziek voor zijn koren. Daarnaast is hij als organist verbonden aan de Johanneskerk en de Ontmoetingskerk, beiden in Heerde. Erica Vogel is een talentvolle jonge musicus. Door haar passie voor dwarsfluit & zang heeft zij al op jonge leeftijd een plek veroverd in de wereld van de musici.

De entree voor dit concert is gratis. Als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u vooraf reserveren via het mailadres omziennaar@cgkhattem.nl. Er is deze avond een collecte. De opbrengst is bestemd voor De Herberg in Zwolle welke zich inzet voor dak- en thuislozen.

U bent van harte welkom op 21 februari a.s. in CGK ‘de Veste’ aan de Korte Kerkstraat 8 te Hattem. De kerk is geopend vanaf 19.15 uur en het concert begint om 19.45 uur. Er is een pauze met koffie en thee en na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment