kkactie

WEZEP/HATTEMERBROEK - Ook dit jaar wordt er door de Vredeskerk, Dorpskerk en Hoeksteen weer een kerstkaartenactie gehouden.  In  de periode van 9 t/m 20 december  kunnen (kerst-) kaarten worden ingeleverd. Deze kaarten worden door vrijwilligers bezorgd  binnen de gemeente Oldebroek ( Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde, Oosterwolde, Wezep,Hattemerbroek) en Kamperveen. De kosten voor het bezorgen bedragen EUR 0,50 per kaart. U wordt verzocht het geld in een aparte enveloppe in te leveren.

De opbrengst is bestemd voor Zorglandgoed “Je Maintiendrai” te Oosterwolde. mensen met een Niet  Aangeboren Hersenletsel en Ouderen ontvangen hier een dagbesteding. Men is een winkeltje annex koffieplekje voor fietsers en wandelaars aan het maken. Hiervoor heeft men ook een palletkachel nodig. Het zou mooi zijn om deze geheel of gedeeltelijk te kunnen financieren.

De kaarten kunnen vanaf  maandag 9 december worden ingeleverd bij verschillende adressen: Chr. Boekwinkel  De Rivier, Turfhorst, Veldheem, Expert van Enk, Weidebeek, Slagerij Bos en Krone-Zicht.

De kaarten kunnen tot uiterlijk vrijdag 20 december om 17.00 uur ingeleverd worden. Later gebrachte kaarten worden niet geaccepteerd. De kaarten worden bezorgd op zaterdag 14 december en op zaterdag  21 december.

Deze actie wordt gehouden in samenwerking met de Hervormde gemeenten van Oldebroek en Oosterwolde.

Voor inlichtingen: Jantien Wolfsen, Noordsingel 4 te Wezep  tel.06-2012.5273

Email:jantienwolfsen@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment