veste

HATTEM – Op woensdagavond 11 december a.s. wordt er een eerste winterlezing gehouden over het thema ‘voltooid leven?!’. Professor dr. G.C. den Hertog is deze avond de gastspreker. Naast de inhoud, is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het delen van uw mening, zowel tijdens de avond zelf als in de pauze.

Een voltooid leven!? De discussie over de vraag of het goed is om ons leven te beëindigen is ingewikkelder dan het lijkt. Het gaat niet alleen over de vraag of we uit het leven mogen stappen, wanneer we het wel welletjes vinden. Die vraag komt immers niet uit de lucht vallen. Is het ons ideaal van zelfbeschikking dat ons drijft om zo het liefst niet het bittere einde door te leven?! Is het eenzaamheid? Wat gebeurt er in een samenleving als je met elkaar het signaal afgeeft: ‘ga maar, van ons hoef je niet te blijven’?

De avond wordt gehouden in CGK ‘de Veste’ aan de Korte Kerkstraat 8 en begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Wilt u deze avond bijwonen dan bent u van harte welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment