merels

WEZEP - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover; de kidspraise voor de voedselbank Elburg-Oldebroek. De kinderen van kinderkoor ‘de Merels’ hadden al weken hun best gedaan met repeteren, maar ook om geld binnen te halen door middel van een heitje voor een karweitje. Tijdens de kidspraise met gospelband Seven werd tevens een collecte gehouden en ook daarmee heeft het koor een mooie opbrengst weten te behalen van ruim 500 euro. Deze middag was namens de voedselbank Johan Jobse aanwezig en hij vertelde aan de kinderen wat de voedselbank doet.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma

Aansluitend kon het kinderkoor hem namens alle kinderen vele gevulde manden met broodbeleg aanbieden die de kinderen meegebracht hadden van huis om zo alvast een handje te helpen en ze te laten zien dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen zomaar alles kan kopen. Het was een super leuke en geslaagde middag met veel publiek. Ina Mijnheer had binnen een mum van tijd een mooie uitbreiding van het kinderkoor want vele enthousiaste kinderen deden uit volle borst mee!

Ook jij bent welkom op het kinderkoor.  Elke dinsdag van 18.15 tot 19.00 uur (uitzondering van schoolvakantie) wordt gerepeteerd in de Vredeskerk aan het Heidepad 81 in Wezep of kijk op www.demerels.nl. Het volgende optreden is vrijdag 12 december om 18.30 uur tijdens de kerstmarkt op het Meidoornplein in Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment