najaars

OOSTERWOLDE - Woensdag 20 november van 14.00-21.00 uur is er weer de jaarlijkse verkoop van de vrouwenvereniging van de Hervormde kerk Oosterwolde. Sinds vorig jaar ook wel de Najaarsmarkt genoemd. Dezelfde producten en activiteiten als andere jaren zijn er te vinden. Denk aan de verkoop van mooie decoratieartikelen, voedertaarten, winterse lekkernijen, breispullen, huishoudelijke producten, kleding, bloemen etc. Maar ook kunt u meedoen aan verschillende spellen waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. Aan de kinderen is ook gedacht. Middels een strippenkaart kunnen zij verschillende activiteiten doen zoals: marsmeppen, touwtje trekken en hebben we een tombola voor de kinderen. Daarnaast kunt u ook terecht voor een lekker bakje koffie/thee of fris met een heerlijk zelfgebakken stukje taart of koek.

Vanaf 16.30 kan er ook gegeten worden. Soep, bami, nasi, gehaktballen, patat en snacks staan voor u klaar. Om 19.30 uur begint de verkoop met opbod in de grote zaal achter de kerk.

Mocht u nog spullen hebben voor het opbod of nog mooie eigentijdse boeken dan kunt u deze inleveren bij de pastorie of op dinsdag 13 november achter de kerk. Wellicht bakt u liever een taart of een cake dan kunt u deze ook die dinsdag brengen achter de kerk.

De opbrengst van deze markt zal voor een goed doel zijn!

Van harte welkom!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment