great

OLDEBROEK -  Op zaterdag 7 december 2019 om 19.30 uur staat in Oldebroek een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden met projectkoor Togerther. Het thema van dit gezamenlijke concert is ‘We Believe’. De toegang is gratis.

Greatly Blessed is het enige Southern Gospel Men Choir in Europa. Het koor trekt Nederland door om mensen te laten genieten en ook warm te maken voor de muziek die ze maken. Het doel is om het Evangelie van Jezus Christus uit te dragen  en hiermee harten te mogen raken.

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie. Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band.

De 11 mannen van Greatly Blessed laten u zaterdag 7 december genieten van de gospel.  Deze groep enthousiaste en bevlogen mannen zijn in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen musiceert, gebeurt er iets bijzonders.

Projectkoor Together zingt zowel ballades als uptempo nummers in de traditie van de Amerikaanse gospelscene.

Alweer voor het derde jaar trekt Together door het land met hun mooie sound. Together zingt op deze avond enkele nummers welke door componist Tim Hermsen geschreven zijn, en het koor wordt ondersteund door een combo en een blazersensemble.

Het thema komt niet alleen in uitdrukking in de liederen en door de muziek, maar wordt ook ondersteund in woord en beeld. U kunt door middel van een beamer de teksten meelezen en meezingen.

Het concert is op zaterdag 7 december 2019. Aanvang 19.30 uur in de Goede Herderkerk, van Asch van Wijcklaan 2 in Oldebroek.

De toegang is gratis. Kaarten zijn te reserveren via TrueTickets (www.truetickets.nl).

Meer informatie kunt u vinden op www.GreatlyBlessed.nl/ of op www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment