0b22cc05 34ec 48b9 a9cb 0eaa785a4db3

OLDEBROEK - Maandag 4 november kreeg Gerrit Wielink, als voorzitter van de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente Oldebroek, een cheque ter waarde van € 1150,40 overhandigd door Hans Steert, eigenaar van supermarkt Coop Steert in Oldebroek. Door middel van een statiegeldactie van de supermarkt werd er eerder dit jaar gespaard voor het schoolproject in Malawi van de Hervormde Gemeente Oldebroek. De opbrengst wordt besteed aan leermiddelen voor deze school. Omdat de mensen arm zijn, is een bijdrage voor leermiddelen enorm welkom. Men kan dan denken aan pennen, potloden, schriften, krijtjes e.d.

De actie was de eerste van de supermarkt, die opende in februari. Hans Steert koos zelf dit doel uit en nam vervolgens contact op met de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente.

De school in Malawi werd mede gebouwd door 4 leden van de Hervormde Gemeente en wordt ook financieel ondersteund vanuit deze gemeente.

Coop Steert steunt graag goede doelen en plaatselijke verenigingen met een statiegeldactie. De opbrengst van de actie zal worden verdubbeld door Coop Supermarkten

De zendingscommissie bedankt Hans voor het opzetten van deze actie.

School Misolo 4

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment