Kruiskerk Wezep

WEZEP - Op maandagavond 25 november 2019 komen de leden van Passage afdeling Wezep/ Hattemerbroek bijeen voor de maandelijkse afdelingsbijeenkomst in de Ontmoetingshal van de Kruiskerk, Kerkweg 6, te Wezep. Deze avond begint om 19.45 uur. De spreker op deze avond is  mevrouw Nicolet Hoorn, makelaar en taxateur te Wezep. Zij spreekt over het onderwerp “Beweging op de huizenmarkt”.

De makelaardij is niet weg te denken in het koop-en verkoopproces op de huizenmarkt. Er is veel ontwikkeling te zien op dit terrein. Denk alleen maar eens aan de vele appartementen, die de laatste tijd zijn gebouwd en nog gebouwd zullen worden. Ook de nieuwe woonvorm voor senioren doet zijn intrede: zie de plannen voor de bouw hiervan op de plaats, waar  de Klinker was gehuisvest!

Kortom: er is werk aan de winkel voor de makelaardij. En voor ons is het belangrijk om daarover goed geïnformeerd te worden! Daarom zal mv. Nicolet Hoorn ons over dit onderwerp bij praten.

Kortom: het zal een leerzame en interessante avond zijn! Mocht u deze avond te gast willen zijn? U bent van harte welkom!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment