cou

OLDEBROEK - Er komt op zaterdag 19 oktober een filmavond in de VEG Oldebroek waarbij de opbrengst zal zijn voor het zendingswerk IkzoekGod.nl. Die avond wordt de film Courageous vertoond.  Courageous gaat over vier mannen met één roeping: Dienen en beschermen. De politiemannen, Adam Mitchell, Nathan Hayes, David Thomson en Shane Fuller zijn zelfverzekerd en gefocused. Maar op een gegeven moment krijgen ze alle vier te maken met een uitdaging waar ze geen van allen goed op zijn voorbereid: Vader zijn.

Terwijl ze zich volledig geven voor hun baan, wekken ze de indruk dat vader zijn niet zo belangrijk voor ze is. Maar al gauw wordt duidelijk dat ze er met deze slappe houding geen succes zullen boeken als vaders. Als er tegenslagen komen, blijven deze mannen worstelend achter met hun dromen, hun angsten, hun geloof en hun vader zijn. Kan de urgentie van de dag deze vaders ertoe aanzetten om dichter bij God te komen... en bij hun kinderen?

.
Reserveren kaartjes: j.vanderpol@ikzoekgod.nl
(of via intekenlijst bij zendingsbord VEG OLDEBROEK )

19 oktober 2019
VEG Oldebroek

Zaal open: 19.15
Aanvang: 19.45
Entree: € 3,00

Ook kan er 19 oktober aan de deur gekocht worden (geen garantie dat er dan nog kaarten zijn).

Betalen voor aanvang, liefst gepast betalen voor de vlotte doorloop.  Vooraf en in de pauze zal er iets lekkers verkrijgbaar zijn.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment