maxresdefault

WEZEP -  Vrijdag 18 oktober wordt in de Pauluskerk in Wezep de film 'God's not dead!' vertoond. Filmliefhebbers vanaf 9 jaar zijn van harte welkom en de film begint om 20.00 uur. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden.

Hedendaags eerstejaars en vroom christen, Josh Wheaton (Shane Harper), vindt zijn geloof uitgedaagd op de eerste dag van het vak filosofie door de dogmatische en argumentatieve professor Radisson (Kevin Sorbo). Radisson begint zijn college door de studenten te informeren dat ze moeten ontkennen, schriftelijk, dat God bestaat, of anders een onvoldoende cijfer tegemoet te zien.

Terwijl de meeste studenten op een papier de woorden 'God is dood' opschrijven, staat Josh voor een beslissing. Hij moet kiezen tussen zijn geloof en zijn toekomst. Josh weigert en lokt hiermee een woedende reactie uit van zijn zelfvoldane professor. Radisson geeft Josh de lastige taak om het bestaan van God te bewijzen door het te presenteren met goed onderbouwde, intellectuele argumenten en bewijzen en tevens moet hij een een-op-een debat aangaan met Radisson vooraan de klas. Als Josh hierin faalt zal hij het vak niet halen en daarmee gaan zijn academische doelen overboord. Kan Josh het bestaan van God bewijzen?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment