klinker3

WEZEP - Zondag 8 september is er weer een Geloofsontmoeting in De Klinker aan de Stationsweg 95 in Wezep. Dit zal de laatste zijn in het huidige pand. Binnenkort zal het worden gesloopt om plaats te maken voor de seniorenwoningen van De Wezeper Veste. De spreker in deze memorabele ontmoeting is kapitein Eric Kamperman van het Leger des Heils in Kampen. Johan Vreugdenhil begeleidt de samenzang  De tweewekelijkse Geloofsontmoetingen zijn laagdrempelige bijeenkomsten, waar mensen zich gemakkelijk thuis voelen. Mede omdat er zo veel en enthousiast wordt gezongen. Mocht u de speciale sfeer in het huidige pand nog een keer willen meemaken, dan is dit uw kans!

De Geloofsontmoetingen zullen hierna worden gehouden in het gebouw van De Wereldweide aan de Clematisstraat/Klimopstraat. Wanneer daar de diensten worden hervat, wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Iedereen is welkom in deze ontspannen bijeenkomst. Er is koffie en thee voor allemaal en na afloop soep en broodjes. Zoals altijd begint de ontmoeting om 17.00 uur met een inloop vanaf 16.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment