familiedienst

WEZEP - In de Pauluskerk wordt 9 november een familiedienst gehouden met als thema “Vechten voor je geloof”? Een heftig onderwerp dat misschien veel reacties oproept! Wat houdt vechten voor je geloof in, is het wel nodig en hoe doe je dat dan. Wat zegt de kerk er van? Ook dit thema past in een familiedienst, want het kenmerkende van de familiediensten is de actuele thema’s en de toegankelijkheid van de kerk in deze tijd.

Voorganger is ds. Oosterwijk, hij zal er een interessante dienst van maken met ongetwijfeld stof tot nadenken. De dienst start om 11:00 uur. Musicale medewerking wordt verleend door Reni en Elisa Krijgsman.

 Reni is van beroep leerkracht in het basisonderwijs en Elisa is beroepsmusicus. Ze kennen elkaar toen ze 9 en 11 jaar waren. Sinds 1999 treden ze veelvuldig samen op. De avondvullende programma's met hun fantastische band of gewoon als duo worden als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend ervaren. Met grotendeels eigen geschreven Nederlandstalige nummers en hartverwarmende relaxte popmuziek in de stijl van oa. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis etc.

In 2007 verscheen hun 4e album, getiteld "Laat het zien", met daarop ook een 4-tal live uitvoeringen van hun bekendste liedjes.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment