bijbel 1

OLDEBROEK -Een aantal kerken van Oldebroek houden in de nacht van vrijdag 21 juni op zaterdag 22 juni gezamenlijk een Nacht van Gebed. Christenen uit de omgeving worden van harte uitgenodigd om (een deel van) deze nacht biddend op de bres te staan voor vervolgde christenen. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. De ‘Nacht’ wordt gehouden op honderden locaties in Nederland en België.

Met informatieve videofragmenten en verhalen uit de vervolgde kerk wordt gericht gebeden voor landen waarin vervolging plaatsvindt.Er zijn 4 gebedsblokken. Elke gebedsblok duurt ongeveer 1 ½ uur:

21 juni Gebedsblok 1 start 21.30 uur

21 juni Gebedsblok 2 start ca.23.35 uur

22 juniGebedsblok 3 start ca.01.20 uur

22 juni Gebedsblok 4 start ca.03.15 uur

U kunt de hele nacht aanwezig zijn en meebidden, maar u kunt ook beslissen om één of meer gebedsblokken bij te wonen.Meer informatie over de Nacht van Gebed vindt u op www.nachtvangebed.nl. Dit jaar wordt de Nacht van Gebed gehouden in: De Gereformeerde Goede Herderkerk te Oldebroek aan de Van Asch van Wijcklaan 2. U bent allen van harte uitgenodigd!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment