koorconcert

KAMPEN -  Wat gebeurt er als twee voorzitters van tweegemengde koren elkaar treffen. Precies, dan is het idee van  samen een concert geven al snel geboren. En op woensdag 22 mei a.s. is het dan zover. Dan zal het Hervormd Kerkkoor Kampen o.l.v. Harry Hamer samen met Vox Vivenda o.l.v. Peter Overduin uit Voorthuizen een concert in de Bovenkerk in Kampen verzorgen. Als bezoeker wordt u getrakteerd op 2 koren die uiteraard afzonderlijk een aantal liederen ten gehore brengen, maar de koren zullen ook samen zingen. Dan ontstaat er een koor van zo’n 160 stemmen, dat samen het lied “Als ’t bazuingeschal des Heren klinkt” zal zingen.

Maar ook de bezoekers zal gevraagd worden om mee te zingen. Op het programma staan ook een aantal samenzangliederen. Verder zullen de organisten Harry Hamer en Albert Meuleman een orgelsolo verzorgen. Kortom het beloofd een prachtige avond te worden. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De deuren gaan om 19.00 uur open en het concert start op 19.30 uur. Toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment