SCHAT

WEZEP - Op zaterdag 27 april wordt er op het kerkplein van NGK De Morgenster in Wezep geschaatst. Op een kunststof schaatsbaan kunnen kinderen voor de actie ‘Schaats je Wezenloos’ van Christ’s Hope de schaatsen onderbinden voor aidswezen in Afrika.

De schaatsbaan is onderdeel van de Koningsmarkt die door de Nederlands Gereformeerde Kerk in Wezep wordt georganiseerd. Terwijl de ouders de rommelmarkt en de diverse kraampjes met eten, drinken, bloemen en boeken afstruinen, kunnen de kinderen onder andere schaatsen, sleeën en ijshockeyen. De opbrengst van de Koningsmarkt gaat naar een aantal goede doelen, waaronder Christ’s Hope.

Over Christ’s Hope

In Afrika zijn miljoenen mensen het slachtoffer van aids. Veel kinderen zijn een of beide ouders kwijt. Deze aidswezen leven in extreme armoede en hebben geen toegang tot de zorg, onderwijs en begeleiding die ze nodig hebben. Christ’s Hope zet zich in om deze kinderen hoop en een betere toekomst te geven.

Heeft u vragen over de actie ‘Schaats je Wezenloos’ of Christ’s Hope? Neem dan contact op via 038-4213600 of info@christshope.nl of kijk op www.christshope.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment