Vredeskerk wezep

WEZEP -  Op zaterdag 2 maart a.s. organiseren het Chr. Mannenkoor Laudate Deum uit Wezep o.l.v. Albert van Maanen en het Chr. Mannenkoor ‘t Harde o.l.v. Henk van der Maaten een Benefietconcert ten bate van IZVOR. Verder werken mee: Erica Vogel (fluit en zang), Niek Vedelaar en Johan de Graaf (piano en orgel).    Met dit Benefietconcert sponseren beide koren de Stichting Vrienden van Izvor,  een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor de Roemeense Fundatia Izvor (Stichting “De Bron”). Binnen deze Stichting verlenen Elles van der Beek (opgegroeid in  Hattemerbroek) en Erica Hijkoop in Roemenië humanitaire hulp  in de vorm van kleinschalige projecten. Op deze avond zal tevens een presentatie  over het werk van IZVOR worden gegeven. 

Het concert begint om 19.30 uur en zal worden gehouden in de Vredeskerk, Heidepad 81 in Wezep. De kerk is open vanaf 19.00 uur.

Toegangskaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Chr. Boekwinkel “De Rivier”, Meidoornpassage 14c in Wezep, The Read shop Express, Centrumplein 1 in ’t Harde en bij de koorleden.                                    

De voorverkoopprijs bedraagt € 7,00; ’s-avonds aan de kerk € 8,00. De opbrengst komt geheel ten goede aan het werk van IZVOR. U bent van harte uitgenodigd!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment