ZWOLLE – ‘Ik wil mij nérgens mee bemoeien…’ dat is de titel van de christelijke Oudejaarsconference 2014. Cabaretier Rob Favier laat het jaar 2014 de revue passeren op zijn eigen humoristische en scherpzinnige wijze. De conference wordt op oudejaarsavond uitgezonden door de televisiezender Family7. De opname van de show vindt plaats op vrijdag 19 december in Theater de Spiegel in Zwolle.

In 2013 is er voor het eerst een christelijke oudejaarsconference georganiseerd in Nederland. Het was een groot succes. Meer dan 500 gasten hebben in een uitverkocht theater in Veenendaal genoten van een avond vol amusement door Rob Favier en zijn band. Op oudejaarsavond hebben duizenden kijkers gekeken naar de conference en de reacties waren unaniem positief: “Humoristisch, maatschappelijk, goed en breed, kunstig, indrukwekkend, ontroerend ,oprecht…”

De nieuwe show belooft nóg leuker te worden dan afgelopen jaar. De conference vindt dit jaar plaats in het Theater De Spiegel in Zwolle. Afgelopen jaar was de zaal uitverkocht, bestel uw kaarten snel als u wilt meegenieten van de humoristische en scherpe blik van Rob Favier op 2014!

Kaarten voor de Family7 Oudejaarsconference zijn te bestellen via de website van het theater www.odeondespiegel.nl vanaf vijftien euro. Kijk op www.family7.nl voor meer informatie.

De oudejaarsconference wordt 31 december om 21:30 uur uitgezonden bij Family7.

Family7 is de christelijke televisiezender in Nederland en brengt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, programma's waarin het mensen in contact brengt met elkaar en met God. In de verkiezing van digitale televisiezender van het jaar 2013 door TotaalTV is Family7 uitgeroepen tot 2e beste digitale televisiezender van Nederland.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment