OLDEBROEK - In het najaar gaat in Oldebroek een nieuwe Alpha-cursus van start. Op 16 september is de eerste bijeenkomst van deze cursus die 11 weken duurt en op de dinsdagavond gehouden wordt in het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10-1 in Oldebroek. De cursusavonden beginnen om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarbij er alle ruimte is om elkaar te leren kennen. Daarna zal er een inleiding gehouden worden, waarna er in kleinere groepjes over het onderwerp doorgepraat wordt. De avonden worden rond 21.30 uur afgesloten.

De Alpha-cursus is bedoeld voor mensen die God nog niet persoonlijk kennen of die Hem in de loop van de tijd zijn kwijt geraakt. Alhoewel dit de doelgroep is, bent u of jij die een stukje vernieuwing of opfrissing van het geloof zoekt natuurlijk ook van harte welkom!

Halverwege de cursus zal het onderwerp over de Heilige Geest behandeld worden. Omdat dit wat meer tijd vergt wil men hier een half weekend aan besteden. Vrijdagavond wordt vertrokken naar een locatie waar ook overnacht zal worden. Een aantal lezingen over de Heilige Geest zullen verdeeld over de vrijdagavond en zaterdag worden gegeven. Daarnaast is er ook ruimte voor een stuk recreatie en ontspanning. Zaterdag aan het begin van de avond zal het weekend afgesloten worden.

Deelname aan de Alpha-cursus is gratis. Alleen voor het weekend zal een eigen bijdrage gevraagd worden.

Gerdien van Doorn 0525-795023 gevado@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment