noot

OLDEBROEK - Bij voldoende deelname is Oldebroek een koor rijker: Het interkerkelijk overdag koor “Er is Hoop”. Martin Glas: ' We leven in een tijd waarin het geloof in God naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. Geloven is niet vanzelfsprekend. Gelukkig mogen we weten dat God ons niet loslaat. We mogen ervaren dat God erbij is. Als we ziek zijn, iemand moeten missen in welke situatie jij je ook bevindt en hoe jou leven er op dit moment ook uit ziet: God is er bij. Hij laat niet los. Dat wil niet zeggen dat alle problemen van het ene op het andere moment verdwijnen, maar het geeft wel hoop. Hoop voor vandaag, morgen en de toekomst. Er is hoop.'

Martin vervolgt: 'Laten wij vanuit dit vertrouwen ook elkaar niet loslaten. Laten wij ons open stellen voor elkaar, over kerkmuren heen. Dat we omkijken naar de ander, en helpen en troosten waar dat nodig is, en blij zijn met wie iets te vieren hebben. En wat is er heerlijker dan samen te zingen? Liederen die vertellen van de liefde van God voor ons mensen, liederen van hoop. Liederen om elkaar te bemoedigen, en aan het eind van het project een prachtig concert'.

Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om mee te doen? Dan ben je van harte welkom. De repetities zijn op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 De kosten zijn 150 euro. Hiervoor ontvang je 30 repetities, muziekstukken en een prachtig concert. In juni is er een open proefrepetitie om met elkaar kennis te maken. Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden kan per mail bij martinmusicus@live.nl of op telefoonnummer: 06-42632475

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment