veg oldebroek

OLDEBROEK - Op zaterdagavond 30 en zondagmiddag 31 maart wordt door alle muzikale groepen binnen de VEG Oldebroek een uniek benefietconcert georganiseerd voor alle zendingswerkers.

Medewerkenden aan dit project zijn:

  • Kids United
  • Een Nieuw Lied
  • Dramateam Met Zout en Peper
  • Samengesteld combo (met achtergrondkoor)
  • Blazersensemble VEG
  • Zangsolisten
  • Organist

De Musical

De Messiah is een muziekstuk, geschreven en gecomponeerd door Tore W. Aas, dirigent van het welbekende Oslo Gospel Choir. De musical beschrijft het leven van Jezus hier op aarde; van Zijn geboorte tot aan Zijn hemelvaart. Het verhaal krijgt vorm door een verteller, drama en een groot aantal liederen over verschillende momenten uit het leven van Jezus, de mensen die getuige waren van Zijn werken en Zijn boodschap en gelijkenissen.

Primeur in de VEG Oldebroek

In 2017 heeft Nederland kennis kunnen maken met de Engelstalige musical van het Oslo Gospel Choir. Onlangs is de Messiah naar het Nederlands vertaald en VEG Oldebroek heeft de primeur met het uitvoeren van de Nederlandse editie. Op 30 en 31 maart hoort u een zogeheten ‘concertversie’ van dit project, met een groot deel van de liederen uit de Messiah, diverse dramastukken en een verteller.

Kaartverkoop

Het betreft een benefietconcert en de gehele opbrengst van het concert gaat naar alle zendingswerkers binnen de VEG. Tijdens de concerten zullen we hiervoor een collecte houden. Om er in ieder geval zeker van te zijn dat de onkosten gedekt zijn, dient u vooraf kaarten te reserveren.

Toegangsprijs: € 5,00 per persoon

Bij afname van 5 of meer kaarten ontvangt u 1 kaart gratis.

Kaartverkoopmomenten

Vooralsnog zijn 2 verkoopmomenten in de kerk gepland:

Donderdag 7 februari 18.30 – 19.30 uur

Donderdag 7 maart 18.30 – 19.30 uur

Kaarten reserveren via e-mail

Indien u niet in de gelegenheid bent naar de kerk te komen, kunt u uw toegangskaartje(s) ook reserveren via kaartverkoopmessiah@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de concertdatum en het aantal kaarten dat u wilt reserveren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment