logo Alpha

OLDEBROEK -  Op donderdag 17 januari 2019 start voor alle jongeren van 13 t/m 17 jaar een Youth Alpha cursus in Oldebroek. 'Tijdens de cursus zul je er achter komen dat het christelijk geloof niet saai is, maar waar en zeker niet achterhaalt. Het is gaaf en iedere dag weer waar! We gaan met andere jongeren op zoektocht én waarom het christelijk geloof van belang is voor jouw leven! Ben je gelovig opgevoed of niet, geloof je in Jezus Christus of weet je niet wat je nu wel of niet moet geloven: je bent van harte welkom om mee te doen,' aldus de organisatie.


Het is al weer de vijfde keer dat de Youth Alpha op gezamenlijk initiatief vanuit de Goede Herderkerk, Vrij Evangelische Gemeente, Luctor en de Hervormde Kerk gehouden gaat worden. Iedere bijeenkomst begint met een gezamenlijke maaltijd gevolgd door een inleiding op een onderwerp wat later in groepjes besproken gaat worden. De deelnemers komen 10 donderdagavonden bij elkaar om over allerlei thema’s na te denken. De avonden starten om 18.15 uur in de Schaapskooi tegenover Luctor. Ook gaan de cursisten nog een nacht weg en de Youth Alpha wordt afgesloten met een feestelijke avond.

Aanmelden (wat overigens niet verplicht is), of wil je meer informatie dan kun je terecht bij: Jan van’t Hof : j.vanthof@ziggo.nl , Patrick van 't Goor : pavantgoor@hotmail.com of Jennifer Wastenecker : jennifer_spijkerboer@hotmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment