Damesgroep Kithara

OLDEBROEK   – Op 19 januari 2019 zal in het gebouw van Luctor et Emergo aan de Mheneweg Noord 1 in Oldebroek een benefietgala voor Operatie Mobilisatie worden gehouden, waarbij vier toonaangevende koren uit de regio samen een feestelijke avond verzorgen. Aanvang van het concert is 20:00 uur, de zaal gaat open om 19:30 uur.

Het gala wordt georganiseerd door het Thuis Front Team van Hans Beijeman uit Oosterwolde, in samenwerking met de TFT van Rob Boerma uit ‘'t Harde, beiden werkzaam bij OM in Emmeloord. De toegang is gratis. Wel zal er een inzameling worden gehouden, waarbij de totale opbrengst van deze avond is bestemd voor Operatie Mobilisatie, een internationale zendingsorganisatie.

OM is actief in 110 landen, onder andere bekend van het schip de Logos Hope. In Nederland heeft OM ongeveer 100 medewerkers. Jaarlijks worden er zo’n 300 Nederlanders uitgezonden om het Evangelie ergens in de wereld te delen. OM ontvangt geen subsidie of overheidssteun. Alle medewerkers leven van giften.

Muzikale medewerking wordt verleend door het koor Saron van de VEG Elburg o.l.v. Martine Dubois en pianist Henk Takken, de accapellagroep Shyr. Voor Shyr bestaande uit Gerrit de Zwaan, Judith en Hilde Wastenecker en René de Groot wordt dit hun debuut optreden, er wordt uitgezien naar wat Shyr deze avond gaat brengen. Het Evangelisatiekoor van Luctor et Emergo, o.l.v. Bea Schreurs en pianist Gerrit Koele en Kithara, het welbekende gitaarkwartet uit Oldebroek.

Tevens is er een presentatie en informatiestand van Operatie Mobilisatie waarbij u een indruk krijgt wat OM allemaal doet. Zowel voor tieners, Teens in Mission, Teenstreet, als voor jong volwassenen, korte zendingsreizen en MDT.  Er zijn ook mensen met een ruime werkervaring die na een kort zendingsproject hun baan opzeggen en met veel enthousiasme de zending in gaan. Daarmee wordt het een gala dat voor een ieder iets te bieden heeft, allen van harte welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment