he came

OLDEBROEK - Aankomende zondag 16 december is het zover, de Jeugddienst- Kerstspecial bij VEG Oldebroek. Samen met Karim Landoulsi en het eigen combo wil men er weer een groot feest van maken. Na afloop van de dienst is iedereen van harte welkom om na te praten over de dienst onder het genot van warme chocolademelk en een rookworst. Natuurlijk is er voor de liefhebber ook koffie, thee of wat fris.

Karim Landoulsi is deze avond de spreker. Hij is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kinderen.  Karim groeide op met een vader die moslim was en een moeder die wel een kerkelijke achtergrond heeft, maar dit niet in de praktijk bracht.

Karim is tot geloof gekomen toen hij met zijn broer Skander een bruisende Surinaamse kerk inliep in Amsterdam. Daar heeft hij de liefde van God ontdekt en dat heeft hem diep veranderd. Karim was toen 15 jaar oud.  De liefde voor Jezus drijft hem nu al 30 jaar in alles wat hij doet. Karim heeft een groot hart voor jongeren. Hij spreekt op jongerenbijeenkomsten en werkt met moeilijk opvoedbare jongeren.

Iedereen is van harte welkom om de jeugddienst van de VEG Oldebroek bij te wonen. De dienst begint om 19.00 uur. De ingang is deze avond via de zij-ingang van het kerkgebouw (kosterswoning).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment