CA1 6569

OLDEBROEK - Op woensdag  26 december a.s. geeft het Chr. Mannenkoor uit ’t Harde zijn  veertigste kerstconcert . Dat is niet niks en mag daarom genoemd en gepast gevierd worden. Het koor wil dit graag doen met het geven van een concert met veel passie en blijdschap. Vooral ook omdat tijdens dit concert de geboorte van Jezus Christus als het Licht der wereld bezongen zal worden.

Hiervoor heeft  de dirigent Henk van der Maten al zijn registers open gezet en worden de koorrepetities van minuut tot minuut benut. Ook met de keuze van de gastmusici heeft de dirigent weer een prachtig  concert voor ogen. Medewerking worden verleend  door Arjan en Edith Post, trompet, Marcel van de Ketterij, orgel, Johan van de Graaf, piano.  Verder zullen Rijk Rozeboom en Evert Ponstein als vaste koorsolisten hun bijdrage leveren.

Het mannenkoor dat op dit moment ruim honderd leden telt oogstte dit jaar groot succes met het maken van een nieuwe CD. Het zal dan ook dit jaar ,mede  gezien de gastmusici, weer een prachtig kerstconcert kunnen worden, waarin oude en nieuwe kerstliederen te horen zullen zijn.

Het Chr. Mannenkoor biedt met dit concert een ieder de gelegenheid om Kerst 2018 op een passende wijze af te sluiten .

Het concert wordt weer gegeven in “De Goede Herder kerk”  te Oldebroek en begint om 19:30 uur. De kerk is om 19:00 uur open. De kaarten kosten aan de zaal € 12,50. In de voorverkoop betaalt men € 10,00, bij de volgende voorverkoopadressen: De  Readshop op  ’t Harde, De Medeklinker in Oldebroek, De Meule in Oosterwolde en Modehuys  Den Horsten in Doornspijk. Donateurs  mogen op vertoon van een geldige donateurskaart 2 kaarten kopen voor € 7,50 per kaartje. De voorverkoop loopt van zaterdag 8 dec. tot zat 22 dec. 12:00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment