tak

 WEZEP - Ook dit jaar wordt er door de Vredeskerk, Dorpskerk en Hoeksteen weer een kerstkaartenactie gehouden. In de periode van 10 t/m 21 december kunnen (kerst-) kaarten worden ingeleverd. Deze kaarten worden door vrijwilligers bezorgd bin-nen de gemeente Oldebroek (Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde, Oosterwolde, Wezep, Hattemerbroek) en Kamperveen. De kosten voor het bezorgen bedragen EUR 0,50 per kaart. Men wordt verzocht het geld in een aparte enveloppe in te leveren. Dit jaar zijn er twee projecten gekozen en de eerste is Zorgboerderij Benjamin Wezep.

Graag wil men de boomgaard en kas verbeteren/onderhouden. De boomgaard is in het begin van de zorgboerderij aangelegd en de grasmat is erg ongelijk waardoor grasmaaien erg lastig gaat. De folie kas is intussen ook alweer 10 jaar en het folie is onderhand aan vervanging toe.

Tweede is Wycliffe bijbelvertalers. Er worden Bijbelboeken vertaald, er worden audio opnames gemaakt van de vertaalde Bijbelboeken en er wordt studie materiaal ontworpen.

De kaarten kunnen vanaf  maandag 10 december worden ingeleverd bij verschillende adressen: Chr. Boekwinkel  De Rivier,  Turfhorst, Veldheem, Expert van Enk,  Weidebeek, Slagerij Bos en Krone-Zicht,

Men kan tot uiterlijk vrijdag 21 december om 17.00 uur kaarten inleveren. Later gebrachte kaarten worden niet geaccepteerd.

De kaarten worden bezorgd op zaterdag 15 december en op zaterdag  22 december.

Deze actie wordt gehouden in samenwerking met de Hervormde gemeenten van Oldebroek en Oosterwolde.

Voor inlichtingen: Jantien Wolfsen, Noordsingel 4 te Wezep  tel.06-2012.5273

Email:jantienwolfsen@gmail.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment