oliebollen

ELBURG - Ook dit jaar wordt er weer een oliebollenactie gehouden ten bate van de Hervormde Gemeente Elburg.  De oliebollen worden op vrijdag 28 december gebakken bij de familie van Riesen aan de Oostendorperstraatweg 22 te Oostendorp.Op deze dag bent u daar vanaf 's morgens 10:00 uur tot circa 18:00 uur van harte welkom om uw oliebollen te kopen.  Zaterdag 29 december worden de oliebollen huis-aan-huis verkocht in Elburg en Oostendorp.We beginnen 's morgens rond 9:00 uur tot circa 11:30 uur.Op deze dag geldt:OP=OP.  De oliebollen kosten dit jaar € 7,- voor 10 stuks.


Zoals ieder jaar worden de oliebollen weer extra smakelijk gebakken onder verantwoordelijkheid van Henk en Henk (en vele vrijwilligers)!

Disclaimer: De informatie in dit bericht, inclusief eventuele bijlage(s), is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Verstrekking aan en gebruik door anderen dan de geadresseerde is zonder toestemming niet toegestaan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie in dit bericht. Er kan niet gegarandeerd worden dat dit e-mail bericht vrij is van virussen of dat het emailbericht wordt overgebracht zonder inbreuk of tussenkomst van onbevoegden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment