regina

WEZEP - De bekende harpiste Regina Ederveen verzorgt een avondvullend concert in Wezep, op uitnodiging van de vrouwenvereniging Passage. Leden en ook gasten zijn welkom op maandagavond 27 oktober 2014, om kwart voor acht in de Kruiskerk te Wezep, op de hoek Kerkweg/ Hortensiastraat.

Regina Ederveen is een gepassioneerd harpiste, die met plezier en met expressie en op virtuoze wijze haar gouden harpen en Keltische harp bespeelt. Regina is afgestudeerd met hoge onderscheiding aan het conservatorium. Ze woont op 't Loo en treedt regelmatig op als soliste of met ensemble, mooi klassiek of in sfeervolle Keltische of populaire stijl.

Wie eens wil kennismaken met Passage Wezep- Hattemerbroek en genieten van een prachtig concert, is van harte welkom. Wij zijn een christelijk maatschappelijke vrouwenvereniging, met hart voor de samenleving, oog voor de naaste en gevoel voor cultuur. In het jaarprogramma staat de ontmoeting centraal. Voor 24 november vermeldt het programma een (film)presentatie over “Glaskunst”, door de heer Jan Verkerk te Wezep.

Informatie: Wil Vesters, 038 376 1826

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment