NPV logo RGB

OLDEBROEK - Op donderdag 22 november 2018 houdt de NPV de jaarlijkse thema-avond. Deze avond wordt gehouden in een van de zalen van ’t Open Huis, te Oldebroek (achter de Dorpskerk) en begint om 19.45 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee klaar. Tijdens deze avond wordt een korte ledenvergadering gehouden. Verder zal het grootste gedeelte van de avond worden ingevuld met een lezing waarbij mevrouw  C. (Carolien) Ernens, van InteraktContour zal spreken over: ‘Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)’.

Het belooft een leerzame en boeiende avond te worden waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.  Ook niet-leden zijn van harte welkom!

In de gemeente Oldebroek is de vrijwillige thuishulp van de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV) al jaren actief, in samenwerking met de diaconie van onze Hervormde Gemeente. De NPV is een christelijke organisatie die opkomt voor de belangen van patiënten in de gezondheidszorg. Er wordt uitgegaan van Bijbelse normen en waarden. De thuishulp is er voor iedereen, ongeacht zijn of haar levensovertuiging. De hulp wordt verleend door gemotiveerde vrijwilligers.

Wanneer u hulp nodig heeft of meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met de coördinator van de vrijwillige thuishulp: mw. C.J. Kreuger-Langerak, (0525) 63 16 65.

Nieuwe leden zijn ook van harte welkom. Voor €17,50 per jaar bent u al lid van de NPV!

Hiervoor kunt u zich opgeven bij de voorzitter van onze afdeling C. van Norel,  (0525) 63 10 80 of per e-mail bij het secretariaat van de afdeling: npv-oldebroek@hotmail.com.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment