WEZEP - Dit najaar gaat Trinity voor het eerst de theaters in. Ze spelen liedjes van het nieuwe album MUNDO, maar ook populaire nummers van vorige albums. De Keniaanse zangeres Neema reist opnieuw met ze mee.

Na het beluisteren van 'Mundo', het nieuwe album van Trinity, heb je het gevoel alsof je vol indrukken en in gelukzalige staat op de bank ploft na een lange reis. De Nederlandse band mixt Zuid-Amerikaanse en Ierse volksmuziek met Afrikaanse beats en swingende pop tot een feestelijk en zeer dansbaar geheel. Komend najaar toert de band langs de theaters met de Keniase zangeres Neema Ntalel als speciale gast.

Zij groeide op in Nairobi en op de vlaktes van Kajado en voegt een soulvolle wereldbeat aan het geluid van Trinity toe. Wellicht dat u haar al zag stralen bij shows als 'Out of Africa' en 'Daughters of Africa'. 'Mundo' wordt een avond vol ritmes, verhalen en muziek.

Op woensdag 19 november gaat de toer van start in Zwolle.

Aanvang: Woensdag 19 november 2014, 20:15 uur

Locatie: Theater de Spiegel, Spinhuisplein 14, Zwolle (Rabozaal)

De zaaldeur gaat kort voor de voorstelling pas open, de foyer is al eerder open.

Bestel HIER je ticket

Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot feest.!

Volledige Bio!
De vier mannen van Trinity waren al lang bezig met het maken van muziek, maar vanaf 2004 ontdekten ze een winnende formule. Ze creëerden hun eigen sound door Latijns-Amerikaanse en Ierse invloeden met allerhande andere wereldmuziek te combineren. Popmuziek met wereld-invloeden: Worldbeat. De muzikale reis van de vier leidde tot nu toe tot 6 albums: Inicio (2007), Cada Dia (2009), Este Momento (2010), Pueblos Todos (LIVE) (2011), Qué Mas (2012) en MUNDO (2014). Van alle albums verkochten ze inmiddels tienduizenden exemplaren. Hun muziek is levendig, emotievol en feestelijk. Een genot voor het oor en de dansvoeten. De band karakteriseert zich ook door verschillende talen te combineren zoals Spaans en Engels maar ook Zulu en Frans. Op MUNDO heeft Trinity samen gewerkt met producer Gordon Groothedde om hun sound verder te ontwikkelen en de verschillende invloeden te integreren tot één geheel. !

De band brengt hun vrolijke en passievolle klanken niet alleen in Nederland ten gehore, maar trad ook op in landen als Rusland, Ierland, Gambia, Kenia en Peru, en tourt regelmatig in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Daarnaast organiseert de viermansformatie sinds 2013 het event Trinity & Friends, een klein indoor festival met optredens van bevriende bands en muzikanten. Een festijn dat uitmondt in een knallend feest met de band zelf op de bühne. Een waar festijn waar
bovendien genoten kan worden van (etens)waren vanuit verschillende werelddelen. De sfeer geeft weer hoe de band is: ongedwongen, puur en gastvrij.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment