Poster Jeugddienst

OLDEBROEK - Zondag 30 september is er om 19.00 uur weer een jeugddienst in de VEG Oldebroek. Rob Favier komt deze avond zingen en spreken. Rob is zanger, (liedjes) schrijver, entertainer en theoloog en is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.  

Inmiddels is hij vele jaren actief als christelijk podiumartiest. Rob staat bekend om zijn unieke manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, die zeer herkenbaar zijn en waarbij het humoristische aspect vaak een rol speelt. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij.  

Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Zo heeft hij o.a. geschreven voor de Evangelische Omroep, de NCRV en de IKON en heeft hij diverse liederen uit het Engels vertaald. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en per week twee overdenkingen voor Groot Nieuws Radio, waarvoor hij ook een aantal reportages maakte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment