IMG 2195

WEZEP – Woensdagavond 3 oktober a.s. wordt er weer een workshopavond georganiseerd voor iedereen die zichzelf wat beter wil leren kennen. Onder het motto ‘Beter zicht op jezelf’ zullen de psychosociaal therapeut Jannie Jansen en coach Rob Barzilay elk een workshop houden. De avond begint om 19.30 uur met een kop koffie of thee. De locatie is het pand van ‘De Klinker’ aan de Stationsweg 95 in Wezep. Deelname en koffie is gratis.

Beide workshops hebben als doel om op een ontspannen manier de deelnemers typische gedragspatronen van zichzelf te laten ontdekken. Rob Barzilay begint met een workshop ‘Het script van je leven’, gevolgd door een workshop door Jannie Jansen met als titel ‘Wat is jouw rol?’.

De workshops bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk en hebben een interactief karakter. De ervaring leert dat beide workshops verrassende resultaten kunnen opleveren, die de deelnemers kunnen helpen om (nog) beter met zichzelf om te gaan. We begrijpen immers onszelf zo vaak niet (‘Waarom reageerde ik nou zo bot?’). Op deze avond kunnen deelnemers een stapje verder komen in het begrijpen en aanvaarden van zichzelf en daardoor ook van anderen.

Vanaf 19.30 uur is de inloop en om 19.45 uur begint het inhoudelijke deel. Na de workshops is er gelegenheid na te praten en desgewenst meer te weten te komen over de verschillende vormen van coaching en therapie.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment