img 7132

WEZEP - Op 29 augustus a.s. hoopt zangkoor Pro Ecclesia haar repetities te hervatten. Na de enthousiaste reacties van de deelnemers van vorig jaar wil het koor opnieuw medewerking geven aan de Volkskerstzang in het Dolfinarium te Harderwijk als projectkoor en deelname voor ieder die hieraan wil meewerken, openstellen.

 De start is in september, waarbij een deel van de repetitie (19.30 – 20.15 uur) aan het instuderen van de liederen hiervoor wordt besteed. Deelname houdt niet in dat men lid moet worden van het koor, er zijn geen kosten aan verbonden en de muziek wordt ter beschikking van de deelnemers gesteld. Wel verwacht Pro Ecclesia een ieder op de repetitie van september tot december. Het optreden in het Dolfinarium vindt plaats op 11 en 12 december. Desgewenst kunt u ook nog meezingen in de Vredeskerk in Wezep op 1e Kerstdag waar het koor  deze liederen ook ten gehore zal brengen.

Verder gaat men aan de slag met de in te studeren muziekstukken voor het voorjaarsconcert, dat op de agenda staat voor maart 2019 en voor diverse geplande optredens. Hierbij kunnen ook nog mensen geplaatst worden, m.n. bassen en sopranen zijn van harte welkom.

Oude en nieuwe leden worden begroet met een hapje en een drankje in “De Morgenster”, Zuiderzeestraatweg 505 te Wezep op 29 augustus om 19.30 uur.

Info: Willy Mensin, tel,  038 3764096 of Jansje van Blankers, tel. 038 3763464

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment