TRINITY

WEZEP - De vier mannen van Trinity gingen voor hun zesde plaat MUNDO (spaans voor 'wereld') terug naar de essentie van hun muzikale pelgrimage. Dat ze daarmee een grote stap voorwaarts maken is overduidelijk. Met producer Gordon Groothedde haalden de mannen hun charango, bazouki, incafluiten, enorme panfluiten en allerhande percussiegeweld uit de kast om een plaat te maken die klinkt als het gelukzalige gevoel van thuis komen na een lange reis. MUNDO integreert op totaal vernieuwende wijze de muzikale invloeden van de band uit Zuid Amerika, Afrika, Europa en Azië tot een warm en zinderend geluid dat je niet onberoerd laat. Ook thematisch slaan de mannen bruggen tussen allerlei werelden.

 De opnames in Wisseloord Studio's in Hilversum zorgen voor een authentieke en grote soundbeleving waarbij een gastrol van de Keniaanse zangeres Neema Ntalel verrassende vergezichten biedt. Kortom: een album dat de wereld aan geluiden, verhalen en mensen bij je thuis brengt.

Trinity & Friends + Release MUNDO. 31 Mei 2014, Veluwehal Barneveld

Sommige dingen in het leven zijn al tradities voor je ze goed en wel 1 keer hebt gedaan. Dat geldt zeker voor het minifestival dat Trinity elk jaar organiseert. Dat 'Trinity & Friends 2013' een waar feest was zal menigeen niet ontgaan zijn. Zie voor een korte impressie dit filmpje:

De tweede editie van het indoor festijn 'Trinity & Friends' valt niet geheel toevallig samen met de langverwachte en feestelijke release van Trinity's nieuwe album MUNDO. 31 Mei 2014 is MUNDO voor het eerst live te kopen en te signeren in Nederland. Voor de vroege vogels is de CD vanaf NU al in de voorverkoop: viawww.bandtrinity.com kun je ervoor zorgen dat je als eerste de cd in huis hebt nog VOOR de officiële release datum.! !

Op de site bestel je ook je kaarten. Laat je gastvrij onthalen door de band. Geniet van heerlijke (excentrieke) hapjes, drankjes, fair-trade koffie en nog veel meer terwijl je luistert naar gezellige muziek van bevriende artiesten Lilian Vieira en Mensenkinderen. En: swing de pan uit tijdens het 2 uur durende concert van Trinity!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment