alpha cursus

OLDEBROEK - In september 2018 gaat in Oldebroek opnieuw een Alphacursus van start. De Alpha-cursus is bedo eld voor mens en die God nog niet persoonlijk kennen of die Hem in de loop van de tijd zijn kwijt geraakt. Alhoewel dit de doelgroep is, bent u of jij die een stukje vernieuwing of opfrissing van het geloof zoekt natuurlijk ook van harte welkom!De cursus is heel laagdrempelig: je hoeft niets van het christelijke geloof af te weten en geen enkele vraag is te dom!Blijkt de drempel toch te hoog? Misschien is het dan een idee om samen met zo iemand de cursus te volgen.


De cursus duurt 11 weken, het is nog niet bekend op welke avond de cursus gehouden zal worden.De cursusavonden beginnen om 18.30 uur met een gezamenlijke maaltijd, waarbij er alle ruimte is om elkaar te leren kennen. Daarna zal er een inleiding gehouden worden, waarna er in klein ere groepjes over het onderwerp doorgepraat wordt. De avonden worden rond 21.30 uur afgesloten.

Halverwege de cursus zal het onderwerp over de Heilige Geest behandeld worden. Omdat dit wat meer tijd vergt wil men hier een half weekend aan besteden. Vrijdagavond 30 oktober vertrekken de deelnemers naar een locatie waar ze ook de nacht zullen doorbrengen. Een aantal lezingen over de Heilige Geest zullen verdeeld over de vrijdagavond en zaterdag worden gegeven. Daarnaast is er ook ruimte voor een stuk recreatie en ontspanning. Zaterdag aan het begin van de avond zal het weekend afgesloten worden.
Deelname aan de Alpha-cursus is gratis. Alleen voor het weekend zal een eigen bijdrage gevraagd worden.

Voor meer inf ormatie over de cursus of opgave kunt u contact opnemen met:Miranda Kok, alphaoldebroek@outlook.com of telefonisch op 0525-662520 / 06-30323526

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment