urk

ELBURG - De Urker Mans Formatie komt op 4 juli naar Elburg voor een concert in de Grote- of St. Nicolaaskerk. Aanvang 19.30 uur. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema 'op reis'. Te denken valt aan geestelijke liederen zoals: 'Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home.' Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee gaan doen.

De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en bovendien een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een zomerconcert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Voor het reserveren van kaarten kunt u terecht op de website www.martinmans.nl of bellen naar: 06–25391903.  Voorverkoop van kaarten bij VVV Elburg, Jufferenstraat 8, Elburg.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment