OLDEBROEK – Op zaterdag 4 oktober werd Run for the Message voor de eerste keer ook in Oldebroek georganiseerd. Ieder jaar organiseert Operatie Mobilisatie (OM) de sponsorloop Run for the Message voor haar wereldwijde zendingswerk. Op twaalf verschillende locaties in Nederland liepen deelnemers voor een zendingswerker of zelfgekozen OM-project. De run werd in 35 landen georganiseerd om samen meer dan 40.000 kilometer te lopen onder het motto: 'Changing the world one step at a time'. In Oldebroek waren drieëntwintig deelnemers van jong tot oud die samen 185 kilometer voor hun rekening namen en daarmee een sponsorbedrag van ruim 1.900 euro ophaalden.

De sponsorloop werd dit jaar voor de vierde keer in Nederland gelopen en brengt mensen op een gezonde manier samen voor het werk van OM, dat bestaat uit talloze hulpverlenings- en evangelisatieprojecten over heel de wereld. Het doel van de loop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen dat ten goede komt aan de zendingswerkers en zendingsprojecten van OM dit jaar o.a.voor noodhulp in Irak.

Ben je geïnteresseerd om je ook in te zetten voor OM en houd je van lopen dan kan je je aanmelden voor het running team van OM. Meer info op: www.operatiemobilisatie.nl/keeprunning

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment