gewas

WEZEP - In Afrika, onder de evenaar, ligt Malawi. Een klein landje in het grote Afrika. Het land heeft een prachtige ongerepte natuur. Misoogst en honger kwellen echter regelmatig het land. De mensen zijn ondanks hun armoede vriendelijk, blij en enthousiast. Charity helpt deze mensen op weg naar economische zelfstandigheid. Onvoldoende voedsel

Charity leert de boeren in Malawi om maïs te verbouwen op een biologische en duurzame manier. Zo hebben zij veel meer opbrengst dan met hun eigen methode. De oogst op hun eigen land viel tegen omdat er geen regen viel toen het maïs bloeide. De opbrengst op de akkers van Charity was echter behoorlijk, in een aantal gevallen zelfs zeven keer meer.

Goede Doelen Outlet. Korting 30 tot 50%

Charity heeft in Wezep, Rondweg 90, een Goede Doelen Outlet. De komende weken zijn er speciale acties. Meer geld betekent meer proefvelden in Malawi. Meer proefvelden geven meer eten in Malawi. De Goede Doelen Outlet verkoopt gebruikt professioneel kantoormeubilair, nieuw woonmeubilair, home-deco en handwerk uit Malawi. Tot en met 25 oktober 2014 wordt er 30% korting gegeven op alle artikelen. Op sommige artikelen zelfs 50% korting.

Inzamelingsactie van kleding

Met name kinderen hebben heel weinig kleren. Tot en met 25 oktober a.s. houdt Charity daarom een inzamelingsactie van kleding en schoenen. Vooral bedoeld om kinderen kleding te laten dragen die er nog netjes uitziet en zonder gaten. In het werkgebied zijn zes scholen en men zamelt in voor 3.000 kinderen. Als u mee wilt doen aan deze actie kunt u de goederen bij de showroom aan de Rondweg brengen. Op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uurCharity zou het ook fijn vinden als u zich wilt opgeven om mee te helpen met het verzendklaar maken van de kleding.

www.stichtingcharity.nl

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen steunt ons project Food For Life. Daar zijn we heel blij mee. Dit houdt in dat zij iedere euro die wij ontvangen, ook met de verkoop van onze goederen, verhogen met 55%. U kunt ook een gift doen aan Wilde Ganzen ten behoeve van Charity. Banknummer NL53INGB 0000 0400 00 Wilt u dan het projectnummer 2014.0092 vermelden. Uw gift is dan fiscaal aftrekbaar.

www.wildeganzen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment