global

OLDEBROEK - Op zaterdag 28 april organiseert de internetzendingsorganisatie GlobalRize een open dag. Iedereen met interesse in de snelle groei en impact van internetzending is welkom. Ook worden twee nieuwe initiatieven gepresenteerd.

Het cursusplatform Learnnn.com wordt geïntroduceerd om kennis en cursussen gemakkelijker te delen. Sinds een jaar biedt GlobalRize bijbelcursussen aan via het internet. Ruim 20.000 mensen doen al mee. We stellen onze succesvolle software beschikbaar om christelijke cursussen te bundelen.

Het cursusplatform biedt een unieke kans om online cursussen te delen en aan te gaan bieden. Tijdens de open dag wordt de nieuwe app PrayAssist gelanceerd. Deze app is ontwikkeld om gelovigen te ondersteunen in het gebed.

In workshops wordt uitleg gegeven over de beide nieuwe tools om meer mensen te bereiken met het Evangelie. Bezoekers krijgen handvatten aangereikt om meteen met de app en het platform aan de slag te gaan.

Het ochtendprogramma start om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) in het kerkgebouw van Luctor et Emergo te Oldebroek. Voor kinderen van vier tot twaalf jaar is er een programma met kinderprogramma ‘’Je bent een parel’’. In de middag worden de workshops gegeven en is er ruimte voor ontmoeting. Ook kunnen ouders en kinderen een gratis bezoek brengen aan het nabijgelegen boerderijmuseum.

Voor meer informatie over GlobalRize en het dagprogramma van de open dag kunt u terecht op de website van GlobalRize www.globalrize.nl/globalrizedag

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment